Halloween ideer! Raske og kule halloween dekorasjoner du kan hekle selv

Halloween er en av mine favoritt tider. Selv om det egentlig ikke har vært så stort i Norge i alle år, har det jo blitt etablert mer og mer. Og det er gøy å hekle små spøkelser, hekser, gresskar, høstløv og girlandere. Både fordi det går ganske raskt, og det er både fargerikt og søtt hvis du vil ha det sånn.

Det er mange fine gratis oppskrifter å finne, ofte er de på engelsk men med hjelp av en liste over oversettelser blir det ikke et problem å følge disse. 
Jeg elsker disse små gnomene, og i tillegg til windingroadcrochet.com, som har gratis oppskrift, er Mufficorn også veldig kreative i sine gnom oppskrifter, de har enormt mange oppskrifter tilsalgs på Etsy. Gnomene er små og tar ikke så lang tid å hekle heller.

Slike små spøkelser er supersøte, og ved å hekle mange blir de fine dekorasjoner. 


Eller hva med å hekle godteri kurv som ser ut som et monsterhode eller et gresskar, og vesker til å samle inn godteri fra trick or treat runden. 
Små heksehatter, eikenøtter, marshmallows og spindelvev er også gode ideer. Pynte en lyslenke du allerede har med små edderkopper og spindelvev, og heng ved inngangsdøren som velkommen til trick or treaters.
Oppskriften til dette flotte store spindelvevet finner du her
Hvis du er tidlig ute, rekker du også å hekle et kostyme eller kanskje bare tilbehøret til et kostyme. 

Uansett håper jeg du får en herlig høst og halloween 💕

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Heklet gresskar gratis oppskrift

Heklet topp

Gratis diagram for heklede sjal!